06 mei 2021

Even voorstellen: Suzanne Dekker

Suzanne Dekker

Suzanne Dekker is freelance tekstschrijver (Bureau 88) en sinds half april lid van de werkgroep Communicatie en Imago van het Bakery Sweets Center. Suzanne stelt zich voor:

“Als freelance tekstschrijver mag ik al ruim vier jaar schrijven voor de mooiste bedrijven en merken in food en horeca. Mijn teksten vind je met name terug in het vakblad Misset Horeca. Ook heb ik mooie artikelen mogen maken voor bekende merken zoals Remia, Coca-Cola en FrieslandCampina.

Mijn loopbaan als tekstschrijver begon als redacteur bij Bakkerswereld. Daar leerde ik deze mooie sector kennen. Ook schreef ik destijds voor Snackkoerier en Vleesmagazine. Vervolgens heb ik een uitstapje gemaakt als communicatieadviseur bij de NBOV, de branchevereniging voor ambachtelijke bakkers. De liefde in (en voor) Friesland won het uiteindelijk van de reistijd naar het kantoor in Gouda. In 2017 ben ik daarom voor mezelf begonnen. Samen met mijn man en onze twee zoontjes woon ik in Langezwaag, een dorpje tussen Heerenveen en Gorredijk.

Voor Bakery Sweets Center ga ik onder meer het nieuws voor de website en de nieuwsbrief verzorgen. Ook pak ik een stukje content voor de social media kanalen op, daarvoor ben ik bijvoorbeeld aanwezig bij de Sessions. Ik kijk er heel erg naar uit om me (weer) onder te dompelen in de bakkerij- en zoetwarenbranche en hoop met mijn teksten een positieve bijdrage te kunnen leveren.”

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn