Opleiding 17 oktober 2023

Evaluatie Leiderschapstraining: bedrijfsbezoek komt in trainingsprogramma

De Leiderschapstraining van BSC zit er weer op. In september hielden de trainers binnen dit programma, waaronder Wijnand Verschuur, Fyke Hurkens en Marjolein Eenink een evaluatie. We delen de uitkomsten!

  • De bedrijfsbezoeken waarbij deelnemers elkaars werkplek bekijken zijn erg goed bevallen. Deze worden als standaard opgenomen in het trainingsprogramma.
  • Om de training beter aan te laten sluiten bij de praktijk, wordt na elke dag door de trainer overall een terugkoppeling gegeven aan de deelnemende bedrijven¬†
  • Voorafgaand aan de training plannen de trainers een afspraak op de deelnemende locatie om de verwachtingen over de communicatie en opvolging op locatie vorm te geven. 

In het leiderschapsprogramma leer je de belangrijkste competenties voor goed leiderschap. Daarnaast is er veel ruimte om specifieke praktijksituaties aan de orde te laten komen. Het volledige programma vind je op de pagina van de cursus, Leidinggeven aan wendbaar vakmanschap. 

Begin 2024 goed: geef je op!

Begin 2024 starten we weer een nieuwe groep. Wil jij iemand opgeven of zelf deelnemen? Stuur dan een mail naar Marjolein Eenink (Adviseur Sociale Innovatie) m.eenink@sol-online.nl.

Tekst: Marjolein Eenink | Foto: archief BSC

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn