Algemeen 18 juni 2021

Enquête BSC bepaalt koers voor Onderzoek & Innovatie

De jaarlijkse enquête die onder leden van Bakery Sweets Center is gehouden, biedt heldere resultaten. Naast vragen over opleidingsaanbod, vacatures en en personeelskwaliteiten beantwoordden de respondenten een heel belangrijke vraag. Welke thema’s moeten we binnen de werkgroep Onderzoek & Innovatie oppakken?

Uit vele opties moesten de respondenten 2 opties kiezen. Zo werd direct duidelijk aan welke thema’s de leden prioriteit geven. De twee topthema’s zijn Energie & Besparing en Consumententrends. Als derde prioriteit is gekozen voor Imago-onderzoek voor de categorieën snoep, brood en banket.

Uitkomsten onderzoeksvraag BSC-enquête.
  1. Energie en besparing (CO2-neutraal)
  2. Consumententrends (gezondheidstrends – vegan, suiker, zout, vetreductie)
  3. Imago-onderzoek (snoep, brood, banket)

Hoe nu verder

De werkgroep Onderzoek & Innovatie gaat bezig met het uitwerken van deze top-3 thema’s. De invulling kan op verschillende manieren: in de vorm van afstudeeropdrachten, cases, of intern op een van de partnerlocaties. De deelnemers van de werkgroep – de werkgroep is inmiddels omvangrijk genoeg en uit de enquête blijkt dat leden graag actief betrokken zijn bij de uitvoering van projecten – worden elk gekoppeld aan een project.

Later meer over welke uitkomsten de BSC-enquête nog meer toont.

Foto: Shutterstock

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn