Algemeen 10 mei 2023

De wendbare vakmens centraal op event Beleef Wendbaar Vakmensschap

Wendbaarheid is de superkracht van de medewerker van nu en van de toekomst. De wendbare vakmens: die is nodig! Maar wat is ‘ie en wat doet deze? En hoe kom je eraan? Op 8 juni praten onderwijs, bedrijfsleven en de mensen achter het WVLO-project je bij over wendbaar vakmensschap.

๐Ÿ“… ๐Ÿด ๐—ท๐˜‚๐—ป๐—ถ
๐Ÿ’ก ๐—•๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ฒ๐—ณ ๐—ช๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฉ๐—ฎ๐—ธ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฝ
๐Ÿ“ ๐—”๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€ ๐— ๐—•๐—ข ๐—Ÿ๐—ฒ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป

Een must-visit voor elk bedrijf dat wil bijbenen met de continue veranderingen binnen de sectoren en maatschappij. En voor opleiders die studenten willen coachen tot zelfstandige, sterke medewerkers die durven mee te bewegen met nieuwe ontwikkelingen.

โ€˜๐˜”๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ท๐˜ญ๐˜ฐ-๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฌ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ท๐˜ฆ๐˜ข๐˜ถ ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅโ€™ – Wijnand Verschuur

โ€˜๐˜‰๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ธ๐˜ช๐˜ซ๐˜ด, ๐˜ด๐˜ต๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ง๐˜ด๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ. ๐˜‹รก๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ด๐˜ต ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ช๐˜จ.โ€™ – Bart Hakbijl

Natuurlijk is Bakery Sweets Center aanwezig met enkele mooie voorbeelden van wendbaar vakmensschap in de praktijk. Zo delen we graag de nieuwste ontwikkelingen van het project rondom opwaardering van retourbrood (broodpasta) met jullie! Onze secretarisย Koos Oosterhavenย is dagvoorzitter.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn