Opleiding 14 maart 2023

De twee verkorte BSC-opleidingen op 1 flyer: Broodbakker en Operator

Op 5 april start de verkorte, 10-daagse opleiding, Operator bakkerij/zoetwaren – de basis. Om je alvast in de stemming te brengen hebben we een flyer ontwikkeld. Hierop staat heel kort omschreven wat de cursus inhoudt en waar je je kunt aanmelden.

Op de achterkant vind je informatie over de verkorte opleiding Broodbakker – de basis, die al een jaartje (met succes) loopt. Aan deze opleiding van 10 dagdelen hangt geen datum vast. Je kunt op elk moment starten!

Ben je werkzaam binnen een bedrijf in de levensmiddelensector en wil je je verder verdiepen in de grondstoffen van brood? Of wil je intern de switch maken naar operator? Ga in gesprek met je leidinggevende! Er is veel mogelijk, ook financieel.

Haal live extra informatie

Ben je werkzoekend en lijkt een toekomst in de bakkerij- en zoetwarensector jou wel iets? Neem contact op met jouw consultant van Fryslân Werkt en schrijf je in voor één van deze twee opleidingen. Ben je enthousiast en zou je nog wel wat meer informatie willen? Op 27 maart organiseert Bakery Sweets Center op Friesland College een bijeenkomst waarin we de twee opleidingen nog eens extra toelichten. Dit doen we samen met Fryslân Werkt, in het kader van de Week van de Kennismaking. Deze bijeenkomst biedt je volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook kun je je direct inschrijven voor een opleiding!

Wil je bij deze bijeenkomst zijn, stuur dan een mailtje naar Dirk Westerhof, dirk.westerhof@leeuwarden.nl. Het is namelijk belangrijk dat we weten op hoeveel gasten we kunnen rekenen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn