Partners 05 mei 2021

De Korenbloem & Schaafsma zoekt banketbakker (fulltime)

Banketbakkerij De Korenbloem & Schaafsma heeft een vacature uitstaan voor een banketbakker (m/v). Wil jij in één van de mooiste banketbakkerijen van het Noorden werken?

De liefde voor het vak en aandacht voor het product, gecombineerd met traditionele receptuur maakt deze banketbakkerij in Franeker & Sneek uniek. Dagelijks werken ze er vol trots aan de lekkerste en mooiste producten.

Wie ze zoeken:

Beschik jij over een afgeronde banketbakkersopleiding, werk je het liefst met hoogwaardige grondstoffen en lever je graag kwaliteit? Dan ben jij de banketbakker die Romke en Jantina van der Meulen zoeken. Het gaat om werkzaamheden voor de banketbakkerij in Sneek en/of Franeker.

Wat ze bieden:

De Korenbloem & Schaafsma biedt een leuke, afwisselende baan voor 38 uur per week. De werktijden zijn overdag, in een team van enthousiaste vakmensen. Met een salaris conform de CAO.

Reageer voor 14 mei

Heb je ervaring in banket en is patisserie je passie? Mail dan je motivatie en CV naar Romke van der Meulen. In de onderwerpregel geef je aan dat het gaat om een sollicitatie voor banketbakker Franeker/Sneek.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn