Algemeen 18 mei 2022

De Beste Aardbeienslof van Nederland is terug

Op dinsdag 31 mei barst de strijd om De Beste Aardbeienslof van Nederland weer los. Wie durft er buiten de gebaande paden te gaan met een unieke creatie van de aardbeienslof? De bakker of patissier die de vakjury onder leiding van Meester Patissier Hidde de Brabander het meest verrast met zijn eigen twist, wint de eretitel ‘Beste Aardbeienslof van Nederland 2022’ en € 3.000,- aan Prestige-aardbeien

Wedstrijd vol inspiratie en fruit op dinsdag 31 mei

Het zachtfruitseizoen is in volle gang. Daarom pakt Prestige Fruit het dit jaar grootser aan dan ooit tevoren. Dit jaar geen livestream, maar een volledig inspiratie-event. Want naast de zoektocht naar De Beste Aardbeienslof van Nederland staat de gehele dag op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd in het teken van aardbeien en zachtfruit. Na het inleveren van hun slof genieten de deelnemers van een volledig verzorgde lunch . In de middag worden ze verrast door een masterclass van het Nederlandse Patisserie Team en een bezoek aan Prestige-teler Jannis van As.

Verras de jury met jouw unieke aardbeienslof

Maak jij De Beste Aardbeienslof van Nederland? Ga de uitdaging aan en creëer jouw unieke slof van eigen deeg en geniet van een dag vol inspiratie om het zachtfruitseizoen fris en fruitig te starten. Je kunt na inlevering alle inzendingen bewonderen en de beoordeling door de vakjury onder leiding van voorzitter en Meester Patissier Hidde de Brabander vanaf de zijlijn volgen. De jury bestaat uit:

Hidde de Brabander
Meesterpatissier
Bart de Gans
Patissier en lid van
Nederlands Patisserie Team 
Jurgen Koens
Prestige-ambassadeur en patissier
Jan van den Elzen 
Prestige-aardbeienteler

Hoe werkt het?

Deelnemers kunnen zich tot en met zondag 22 mei inschrijven via prestigefruit.com/aardbeienslof. Zij ontvangen per mail alle informatie en voorwaarden. Op dinsdag 31 mei leveren de bakkers en patissiers hun slof in tijdens het inspiratie-event op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. Aan het einde van de middag maakt de vakjury live de winnaar bekend.

‘Beste Aardbeienslof van Nederland 2022’ 

De winnaar ontvangt naast de eretitel ‘Beste Aardbeienslof van Nederland 2022’ een seizoen verse Prestige-aardbeien voor in zijn zaak t.w.v. €3.000,-. Ook de bakkers en patissiers die op de tweede en derde plaats eindigen, gaan er met mooie prijzen vandoor zoals een koksbuis van Le Nouveau Chef.

Voor een goede slof komen klanten terug

Benieuwd wat een deelname aan de ‘De Beste Aardbeienslof van Nederland 2022’ jouw zaak kan brengen? Joost Mekking uit Bennekom, de nummer 2 van 2021, vertelt ons: “Na de wedstrijd verkocht onze Prestige-slof beter dan de traditionele. Nu het aardbeienseizoen weer is begonnen, vragen klanten er alweer naar.” Doe mee en maak van deze klassieker een hardloper in jouw zaak! 

Aanmelden

Ben (of ken) jij een bakker of patissier die de jury kan verrassen met de allerbeste aardbeienslof van Nederland? Ga naar prestigefruit.com/aardbeienslof/ en doe mee!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn