FUTUREMAKERS Partners 09 oktober 2023

De Bakkers van Verloop op Futuremakers: vind werk dat bij je past

Werken bij een van de betere bakkers van Friesland, wie voelt zich geroepen? Op 18 oktober ontmoet je vader en zoon Verloop tijdens FUTUREMAKERS in Leeuwarden. Jitze Verloop vertelt waarom De Bakkers van Verloop dé plek is om je te ontwikkelen tot broodspecialist.

Waar kennen we De Bakkers van Verloop van?

“De Bakkers van Verloop zou je kunnen kennen van één van onze 7 winkels in Zuidoost-Friesland. Wellicht ben je bekend met onze Friese specialiteiten zoals de oranjekoek, suikerbrood en duimpjes of onze heerlijke volkorenbroden.”

Waarom zijn jullie aanwezig op Futuremakers?

“Wij komen naar Futuremakers om in contact te komen met studenten en werkzoekenden die op zoek zijn naar een leuke baan of stageplek bij een ambachtelijk familiebedrijf. We willen mensen die nieuw zijn in ’t vak enthousiasmeren en hen de kansen bieden om zich te ontwikkelen. 

Wat neem je mee?

“We zijn momenteel op zoek naar nieuwe medewerkers voor onze broodbakkerij in Gorredijk. Zowel zij-instromers, leerling-bakkers als volwaardig bakkers zijn welkom.”

Waarom moet je als student of werkzoekende naar Futuremakers komen?

“Futuremakers is voor studenten een mooie kans om zich te oriënteren in de markt. Voor werkzoekenden is het een goede manier om te kijken naar welke partij bij hen aansluit. Welke bedrijven zijn er en wat doen zij precies? En de belangrijkste vraag is natuurlijk; wat past het beste bij mij?”

Hebben jullie er een beetje zin in?

“Net als vorig jaar kijken wij weer uit naar Futuremakers! We hopen jullie allemaal te zien en te spreken!”

Kom naar FUTUREMAKERS!

Je leest het. Maak die paar uurtjes vrij in je agenda en ga dat gesprek aan! Schrijf je in voor een bezoek aan Futuremakers, 18 oktober bij BOEL in Leeuwarden: www.futuremakers.nu. Bedrijven gelieerd aan Mobiliteitsnetwerk Noord-Nederland en Bakery Sweets Center schrijven zich kosteloos in.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn