Algemeen Opleiding 01 maart 2022

Cursus Gistdegen: leer in 10 weken de basics van het broodbakken

Op 29 maart starten we weer met de tienweekse opleiding Gistdegen. Dat doen we in samenwerking met Friesland College en Fryslân werkt! Wie nadenkt over een carrièreswitch, of wie zijn bakskills wil verbeteren, kan zich aanmelden. Ben je ingeschreven bij Fryslân werkt!, dan kun je je direct hier inschrijven.

Broodbakken, stage en misschien wel een baan

Het werkgeversservicepunt Fryslân Werkt! zet volop in op de cursus broodbakken voor beginners. Een belangrijk doel van deze organisatie is namelijk werkzoekenden te helpen aan een baan. En dan niet zomaar een oplossing van korte duur, maar een oplossing die écht past bij de persoon. Bakery Sweets Center beschikt over een groot netwerk aan bakkerij- en zoetwarenbedrijven. Een aantal daarvan heeft aangegeven plaats te hebben voor zij-instromers. Veelal in de vorm van een stage, die duurt zolang de cursus Gistdegen loopt. Maar bij een wederzijdse klik is er zelfs kans op een betrekking.

Dus, ambieer je een baan waarbij je je handen uit de mouwen en ín het deeg steekt? Doe jij deze cursus, waar je alles komt te weten over de grondstoffen waaruit brood is opgebouwd? Wil jij de mensen voorzien van dagelijks brood, croissantjes en ander lekkers? Meld je dan aan bij Fryslân werkt!.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn