Opleiding 14 juni 2024

Cursisten leiderschapstraining bezoeken Concorp

De zesde gemeenteschappelijke bijeenkomst van leiderschapstraining stond in het teken van een bedrijfsbezoek bij Concorp. Daarbij werd aandacht besteed aan de intervisie op de ‘coachende’ rol van de leidinggevenden.

Voor de rondleiding in de fabriek namen Steven Wever (hoofd KAM) en Thys van der Tempel (hoofd productie) de cursisten in twee groepen mee de fabriek in. Tijdens de rondleiding kwam het gehele productie- en verpakkingsproces aanbod. Daarbij was er extra aandacht voor de manier van aansturen en leidinggeven. Ook kwaliteit en de logistieke uitdagingen kwamen uitgebreid aan de orde. Steven legde zijn medecursisten uit op welke manier Concorp werkt aan energiebesparing.

De cursisten in deze cursus werken bij de volgende leden van Bakery Sweets Center: Bakkerij Van der Zee, Bakkerij van der Kloet, Borgesius Sappemeer, Concorp, Dokwurk en Helwa. De training startte infebruari.

Nieuwe training

In het najaar staat een nieuwe ronde gepland van de cursus ‘Leidinggeven in lerende organisaties’. De training bestaat uit een intake gesprek, vijf workshops van  een dagdeel, twee intervisiemomenten en drie individuele coachgesprekken. De intakes hiervoor worden gehouden op 18, 19 en 20 september. De eerste workshop start op woensdag 9 oktober. Aanmelding is mogelijk via Wijnand Verschuur: w.verschuur@mbolifesciences.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn