Algemeen Partners 06 oktober 2021

Concorp op FUTUREMAKERS: snoepmakers uit Jirnsum

Nog een paar dagen tot het event FUTUREMAKERS! Tijdens dit matchmaking event op 13 oktober in Leeuwarden, gaat het bedrijfsleven in gesprek met studenten en werkzoekenden. Een aantal Bakery Sweets Center-partners heeft zich al aangemeld. Zo ook sweets producent Concorp in Jirnsum. Ze vertellen ze je graag alles over de wereld van FCMG: fast moving consumer goods. Enkele vragen aan HR-adviseur Ytsje Lemstra.

Wat is voor jullie de reden om naar FUTUREMAKERS te komen?

Wij doen mee aan dit event om jongeren enthousiast te maken voor FMCG: de wereld van fast moving consumer goods. Uiteraard willen we ook kenbaar maken wat Concorp is en wat wij doen. Naast natuurlijk het maken van de allerlekkerste Cadillacs en Oldtimers.

Wat kunnen we van Concorp verwachten?

We komen met drie man/vrouw sterk! Roelof is onze voorman. Hij kan je precies vertellen hoe ons lekkere snoep wordt gemaakt. Bart is eindverantwoordelijk voor de locatie Jirnsum en kan je het hele proces uitleggen. Van ingrediƫnt tot het moment dat het product in de winkel ligt. Tot slot kan ik je bijpraten over de functies die we in Jirnsum bieden en de bijbehorende mogelijkheden.

Hebben jullie als bedrijf ook iets te bieden?

Ja, we bieden productiegerelateerde stageplaatsen aan en we zijn op zoek naar startende werkzoekenden die aan de slag willen in de FCMG.

Wat vind je van dit initiatief?

Daar staan we helemaal achter. Ook in onze organisatie zien we op verschillende vlakken uitdagingen ontstaan. Van krapte op de arbeidsmarkt tot de uitstroom op de langere termijn. Daarnaast is voor velen deze sector onbekend. Tijd om ons mooie werk te promoten!

Wil je hier bij zijn? Meld je aan op futuremakersnoord.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn