Algemeen 08 december 2023

Claudia Lette nieuwe directeur SOL

Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie stelt per 1 januari 2024 Claudia Lette aan als nieuwe directeur. Claudia Lette volgt Arry Verhage op die na acht jaar een nieuwe uitdaging aangaat bij Aeres.

Claudia Lette vervulde de verschillende rollen binnen diverse sectoren en bedrijven. Haar expertise ligt in het (door)ontwikkelen op thema’s zoals cultuur, strategie, leiderschap en opleiden die betrekking hebben op arbeidsmarktvraagstukken en duurzame inzetbaarheid.

Oprecht luisteren en verbinden

Lette levert graag haar bijdrage aan krachtige en klantgerichte organisaties, met aandacht voor iedereen binnen die organisaties. Oprecht luisteren en verbinden centraal hierin staat. “Ik geloof dat wanneer mensen oprecht gehoord en gezien worden, ze gaan stralen en in hun kracht komen.’’

De stichting houdt zich bezig met vraagstukken op het gebied van technologische ontwikkelingen, de energietransitie, veranderende consumentenbehoefte, de roep om het duurzamer produceren van voedsel, stijgende kosten en een groeiende krapte op de arbeidsmarkt.

De nieuwe directeur is enthousiast om aan de slag te gaan. “Mijn doel is om mensen en bedrijven in de sector te inspireren. Met als resultaat een toekomstbestendige sector met aantrekkelijke werkgevers die slimmer werken én waar medewerkers gezond en met plezier in kunnen functioneren.’’

Lees her hele artikel op de website van Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn