Algemeen 18 maart 2022

CIRCO tracks en demo’s: Foodprocessing

Ben jij een ondernemer in de voedselverwerkende industrie? Dan zijn de CIRCO tracks en demo’s wellicht iets voor jou! Circulair Friesland organiseert diverse Circo tracks en demo’s voor de foodindustrie. In 2050 zal de Nederlandse economie volledig circulair zijn. Dat betekent een grote transitie met veel kansen en uitdagingen. Om deze uitdagingen aan te gaan organiseert Vereniging Circulair Friesland samen met haar CIRCO Hub partners CIRCO Tracks en CIRCO Demo’s. Ook voor bedrijven binnen Bakery Sweets Center kan dit mooie kansen bieden.

De demo is bedoeld voor bedrijven in de voedselverwerkende keten. Het accent zal liggen op maakbedrijven in deze keten. Denk dan bijvoorbeeld aan toeleveranciers in de machinebouw of voedselfabrikanten. Ook voor andere ketenpartijen zoals een grondstoffenleverancier of food-retailer is de Demo zeer waardevol.

Circulair ondernemen

Circulair ondernemen biedt bedrijven de mogelijkheid en kansen om zorgvuldiger met grondstoffen en materialen om te gaan. Bedrijven in de regio willen graag een businessmodel ontwikkelen waarbij producten en materialen weer hergebruikt worden zodat waarde behouden blijft. Maar hoe ontwerp je circulaire producten en wat zijn circulaire businessmodellen? In deze CIRCO Demo word je uitgedaagd om anders te gaan kijken.

Track workshopdagen, plenaire sessies:

  • Dag 1: woensdag 11 mei (plenaire deel fysiek, middag: 13:00 – 17:00 uur)
  • Dag 2: donderdag 2 juni (plenaire deel online, middag: 13:30 – 17:00 uur)
  • Dag 3: woensdag 15 juni (plenaire deel fysiek, middag: 13:00 – 17:00 uur)

Klik voor meer informatie op deze link:  https://circulairfriesland.frl/circo-nl/

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn