Algemeen 13 mei 2024

BSC Zomerevent met workshop over ChatGPT en barbecue

Bakery Sweets Center organiseert op donderdag 20 juni hét zomerevent. Vanaf 15.30 uur zijn BSC-leden van harte welkom bij Spinoza in Leeuwarden voor een inspirerende workshop over AI. Aansluitend wordt in de binnentuin een zomerbarbecue gehouden. 

Workshop ChatGPT

In een maatschappij waar technologische innovaties elkaar in rap tempo opvolgen, is het belangrijk hierover te leren, maar ook hiermee te leren werken. Tijdens de workshop ChatGPT maken we je spelenderwijs wegwijs in de AI revolutie, zodat je deze tool kunt gebruiken in je werk en een hoop tijd kunt besparen.

Deze afbeelding is gemaakt door AI in 30 seconden.

Wat gaan we doen?

We nemen jullie mee in de verschillende toepassingen van ChatGPT. Je gaat experimenteren en oefenen met verschillende functionaliteiten die je kunnen ondersteunen bij je werk. Ook bespreken we de do’s en dont’s en de kanttekeningen bij het gebruik van AI. Wij helpen de productiviteit in het werk te vergroten en de tijd te besparen door ChatGPT een deel van het denkwerk uit handen te laten nemen. Daarnaast geven we een korte sneak peak in andere AI applicaties. De workshop duurt in totaal 1 uur en wordt verzorgd door Joline Teisman en Thijs de Vries van LEF. Aansluitend vindt in de binnentuin van Spinoza een zomerbarbecue plaats.

Geef je snel op

Wil je dit interessante en gezellige event niet missen? Geef je dan snel op. Dat kan tot 17 mei via info@bakerysweetscenter.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn