Algemeen 12 november 2020

BSC bundelt bakkerijfilms op Youtube

Het eigen Youtube-kanaal van Bakery Sweets Center is een feit. Eigen filmmateriaal hebben we nog niet, maar in de playlist Bakery Sweets tips bundelen we filmpjes die de bakkerij- en zoetwarensector goed weergeven. Simon Brouwer van Patisserie Casteleijn was de eerste die een tip instuurde. De bedrijfsfilm van de stroopwafelfabrikant is terug te zien op de playlist.

Beleving

Het idee om een Youtube-kanaal te openen, kwam na een gesprek met de afdeling Bakkerij van het Friesland College. Volgens docent Jurjen Albertsma is het voor scholieren in deze tijd heel lastig om een keuze te maken voor een mbo-opleiding. Juist de sfeer en het vertrouwde gevoel dat je krijgt bij het bezoeken van een school, geeft de doorslag bij het maken van een keuze. Nu alle open dagen van mbo’s online/digitaal plaatsvinden, is het zoeken naar andere manieren om die beleving over te brengen. Bakery Sweets Center probeert hieraan een steentje bij te dragen.

Heeft u een bedrijfsvideo of een reportage die hierbij niet mag ontbreken? Geef het door aan onze afdeling communicatie. Dat kan via een mailtje met daarin de link naar de Youtube-video, naar info@mevrouwbloem.frl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn