FUTUREMAKERS Partners 17 oktober 2023

Borgesius op Futuremakers: voor een energieke werkplek

Je hebt vást weleens van Koninklijke Borgesius gehoord. Nee? Koop je weleens een brood bij de Appie? Voilà. Die heerlijke tijger bruin en casino volkoren komen uit de bakkerij van Borgesius!

Bakkerij Borgesius bakt en verpakt al 125 jaar met plezier de lekkerste bakkerijproducten, met een flinke dosis enthousiasme. En is trots partner van Albert Heijn.

Werken in de bakkerij

Je vindt de productielocaties van dit familiebedrijf door het hele land, onder andere in Leeuwarden en Stadskanaal. En: er zijn volop stageplekken en vacatures! Kijk maar eens op www.werkenindebakkerij.nl. Een website speciaal voor alle beschikbare posities binnen Koninklijke Borgesius en Koninklijke Goedhart.

Lekker (duurzaam) bezig

Ook op duurzaam vlak is deze gerenommeerde bakkerij goed bezig. Niet voor niets staan ze met hun ‘bakkerij op waterstof’ op de duurzaamheidswebsite Kop boven het graanveld. (Pssst…je kunt op ze stemmen!)

Lijkt het je wat? Stap dan tijdens Futuremakers gerust af op Miranda Kuners of Koenders (HR) en Jurrie Knapper (manager bakkerij). Miranda: “Als jij een energieke werkplek zoekt, waar jouw inbreng telt, waar plezier hoog in het vaandel staat en waar je volop kansen hebt om jezelf te ontwikkelen, dan heten we jou van harte welkom in ons team!”

Kom naar FUTUREMAKERS!

Ben je student en denk je: op een laagdrempelige manier mijn toekomstige werkgever ontmoeten? JA, dat wil ik! Schrijf je in voor een bezoek aan Futuremakers, 18 oktober bij BOEL in Leeuwarden: www.futuremakers.nu. Bedrijven gelieerd aan Mobiliteitsnetwerk Noord-Nederland en Bakery Sweets Center schrijven zich kosteloos in.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn