Algemeen 25 november 2020

Bereik van Foodbanen.nu binnen 1 maand op 300.000

Voor een vacature in food ga je sinds kort naar foodbanen.nu. De vacaturewebsite die in oktober is gelanceerd, draait nu op volle sterkte. Dat meldt de uitgever Alea Publishers. De website brengt vraag en aanbod van vacatures binnen de hele voedselketen samen. Van boer tot bord. Vacatures worden breed verspreid om een zo groot mogelijke groep relevante professionals te bereiken. Het bereik wordt inmiddels geschat op 300.000.

Doorplaatsen op partner websites

Een uitgekiende formule zorgt ervoor dat vacatures getoond worden op de relevante sites van de partners. Zo staat een vacature voor een bakker op partnersite www.bakkersinbedrijf.nl en een vacature voor de teamleider van een broodfabriek niet alleen op de website van Bakkers in Bedrijf, maar ook op Foodpersonality, EVMI, Foodlog en Foodclicks.

De place to be

Foodbanen.nu begint te lopen. Volgens uitgeefdirecteur Roeland Dobbelaer is er veel belangstelling vanuit de markt. De eerste grote samenwerkingsverbanden zijn inmiddels gesloten. “Het bereik verdubbelt nu elke week. Zeker nu ook grote sites als Foodpersonality, Foodclicks, EVMI en Foodlog zijn aangehaakt, zal de groei sneller gaan.” Dobbelaer: “Als je een baan zoekt in Food en Agro, weet je waar je moet zijn.”

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn