Algemeen 11 juni 2020

Bakkersvakblad zet Bakery Sweets Center in the spotlight

Eind juni is vakblad Bakkers in bedrijf te gast bij het Bakery Sweets Center (BSC). Hoofdredacteur Michelle de Koning heeft dan een interview met Wijnand Verschuur (MBO Life Sciences), Arie Peerbolte (Van der Meulen Meesterbakkers) en Jan Douwe Gerbranda (algemeen directeur Bakkerij Van der Kloet). Zij zullen aanwezig zijn namens de werkgroep Opleiden over het recent ontwikkelde BSC-profiel Operator Bakkerij/Zoetwaren 2.0. Ook Hilco Wagenaar (projectcoördinator Bakery Sweets Center) is aanwezig. Het gesprek vindt plaats bij Bakkerij Van der Kloet in Franeker.

Insteek

Aan de hand van dit interview schrijft De Koning een artikel over het Bakery Sweets Center voor de augustus-editie van het vakblad. Er wordt in gegaan over het hoe en waarom van het samenwerkingsverband. Uiteraard zoomen we in op het BSC-profiel en wat dat betekent voor de BSC-partners en het onderwijs. Wat gaan we merken van dit profiel en welke vervolgacties zijn of worden er in gang gezet? Ter plekke worden foto’s gemaakt om de publicatie extra schwung te geven.

Ambities

De publicatie in Bakkers in bedrijf helpt BSC om meer aandacht en steun te krijgen voor de ambities die het heeft, namelijk: zorgen voor voldoende goedgekwalificeerd personeel, het initiëren van onderzoek- en innovatietrajecten en werken aan imagoverbetering.

 

                                                    

Michelle de Koning,
hoofdredacteur Bakkers in bedrijf
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn