FUTUREMAKERS Partners 04 oktober 2023

Bakkerij Van der Kloet op FUTUREMAKERS: nieuwe talenten ontmoeten & verhalen delen

Nog even tot het event FUTUREMAKERS! Tijdens dit matchmaking event op 18 oktober bij BOEL in Leeuwarden, gaat het bedrijfsleven in gesprek met studenten en werkzoekenden. Aanwezig sinds de eerste editie, is Jan Douwe Gerbranda van Van der Kloet Brood & Banket in Franeker. Wat is volgens deze ondernemer de kracht van Futuremakers?

Wat is voor jullie de reden om Futuremakers te komen?

“Bakkerij van der Kloet gaat naar dit event om nieuwe talenten te leren kennen, maar ook om verhalen te delen! We hebben de afgelopen twee jaar vier talenten na hun opleidingen een vast contract aangeboden.”

Waar kennen we Van der Kloet Brood & Banket van?

“Bakkerij van der Kloet heeft vijf winkels in en om Leeuwarden. We leveren aan onder andere de Spar, Jumbo en Poiesz. De laatste vier jaar draaien we mee in de top van de landelijke bakkersvakwedstrijden, in de categorieën klein brood en suikerbrood.”

Wat neem je mee naar Futuremakers?

“Wij zoeken nog chauffeurs voor de zaterdag, het liefst studenten! Daarnaast hebben we nog ruimte voor een stagiair op de kleinbroodafdeling. Dit is een dagdienst.”

Waarom móet je als student een bezoekje brengen aan Futuremakers?

“Het is een mooie gelegenheid om in een paar uur kennis te maken met veel bedrijven. Een goede manier om je te oriënteren op alle kansen die er liggen, voor nu en in de toekomst. Onze sector is ontzettend interessant. Voeding blijft altijd. En er zijn mooie ontwikkelingen in No Waste – die mogelijkheden zijn eindeloos!”

Heb je er een beetje zin in? 

“Ik kijk er naar uit om weer deel te mogen nemen aan dit event! Ik ben benieuwd naar de verhalen van studenten. Waarom kiezen ze voor de bakkerij- en zoetwarensector? Ook is het altijd leuk om collega’s te ontmoeten, zo voor de laatste drukte van het jaar.”

Kom naar FUTUREMAKERS!

Ben je student en denk je: op een laagdrempelige manier mijn toekomstige werkgever ontmoeten? JA, dat wil ik! Schrijf je in voor een bezoek aan Futuremakers, 18 oktober bij BOEL in Leeuwarden: www.futuremakers.nu. Bedrijven gelieerd aan Mobiliteitsnetwerk Noord-Nederland en Bakery Sweets Center schrijven zich kosteloos in.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn