FUTUREMAKERS Partners 04 oktober 2023

Bakkerij Molkwar op FUTUREMAKERS: ‘Benieuwd naar jouw toekomstbeeld’

Is het al 18 oktober? Tijdens het matchmaking event FUTUREMAKERS ga jij als student of werkzoekende in gesprek met het bedrijfsleven. Locatie: BOEL in Leeuwarden. Deelnemer van het eerste uur is Folkert Reitsema van Bakkerij Molkwar in Joure. Waarom Futuremakers?

Waarom is Bakkerij Molkwar aanwezig op dit event?

“De belangrijkste reden is dat we samen een positief geluid laten horen voor de totale branche: bakkerij en zoetwaren. Na de verhalen van de vorige edities blijkt wel: hier moet je bij zijn!”

Waar kennen we Bakkerij Molkwar van?

“Wij maken de lekkerste koek van Friesland onder het merk Molkwarder Koeke. Te vinden bij iedere supermarkt. Je hebt ongetwijfeld weleens een sûkerlatte van ons gehad. Met onze koek beleef je ‘de smaak van Friesland’.”

Wat heb je deze editie van Futuremakers te bieden?

“Een mooie stageplek of afstudeerplek voor een student Commerciële economie of Bedrijfskunde. Dat kan op mbo- of hbo-niveau zijn.”

Heb je er een beetje zin in, Folkert?

“Nou en of. Ik ben altijd nieuwsgierig naar wat mensen beweegt. En hoe jongeren hun toekomst voor zich zien.”

Kom naar FUTUREMAKERS!

Ben je student en denk je: op een laagdrempelige manier mijn toekomstige werkgever ontmoeten? JA, dat wil ik! Schrijf je in voor een bezoek aan Futuremakers, 18 oktober bij BOEL in Leeuwarden: www.futuremakers.nu. Bedrijven gelieerd aan Mobiliteitsnetwerk Noord-Nederland en Bakery Sweets Center schrijven zich kosteloos in.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn