Vacatures Zij-instroom 07 oktober 2022

Bakery Sweets Center bustour op 3 november: ga je mee?

De datum voor de ‘Tour de BSC’ staat op de agenda! Op 3 november rijden we met twee bussen, twee routes langs in totaal 8 partnerbedrijven van Bakery Sweets Center. Samen met kandidaten van Fryslân werkt!/UWV en jobcoaches geven de bedrijven een kijkje achter de schermen van de bakkerij- en zoetwarenindustrie.

De tour is een initiatief van Bakery Sweets Center in samenwerking met Fryslân werkt!. De bakkerij- en zoetwarensector staat te springen om onder andere operators en productiemedewerkers. Maar wat doet een operator precies? En hoe ziet zo’n productiebedrijf er van binnen uit? Wat gaat er allemaal schuil achter die muren? De acht deelnemende bedrijven zetten hun deuren open en nemen de deelnemers mee op productiereis. Naast een aantal jobcoaches vanuit UWV en Fryslân werkt!, haken er ook enkele studenten vanuit foodopleidingen aan. Er is plaats voor circa 25 werkzoekenden.

Wil je mee op deze ontdekkingsreis? Er zijn 2 routes. Eén vanuit Leeuwarden, langs Hallum, Dokkum en Garyp. De tweede route gaat vanuit Leeuwarden langs Franeker en Jirnsum.

Ben je op zoek naar werk? Ga dan mee op deze tour! Aanmelden kan tot 24 oktober bij Dirk.Westerhof@leeuwarden.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn