Algemeen 06 april 2020

App-groep Bakery Sweets Center als extra service voor partners

De Werkgroep Communicatie heeft een app-groep in het leven geroepen voor de partners en andere betrokkenen van Bakery Sweets Center. De app-groep heet BSC-service en is bedoeld om snel onderling contact te kunnen zoeken voor vraagstukken die het samenwerkingsverband betreffen.

Onderwerpen app-groep Bakery Sweets Center

Denk aan opleiding, onderzoek, innovatie en imagoverbetering. Maar ook aan vragen rond evenementen, tips, suggesties of andere zaken die interessant kunnen zijn. Beheerder van de app is Hilco Wagenaar, projectcoördinator van het Bakery Sweets Center.

WhatsApp heeft een aantal voordelen, waar we graag gebruik van maken. De app kost bijvoorbeeld niets en omdat bijna iedereen WhatsApp heeft, werkt het snel en eenvoudig. Wist u dat WhatsApp ook op de laptop of computer geïnstalleerd kan worden? Dat typt soms makkelijker en sneller dan via de smartphone. Het gebruik van de app-groep is veilig. De berichten zijn beveiligd met end-to-end encryptie. Dat betekent dat niemand anders de berichten kunt lezen, behalve de personen in de app-groep.

Communiceren via Whatsapp heeft daarnaast als voordeel dat sneller is dan de mail. Het vervangt korte e-mails. Naast foto’s, video’s en gesproken tekst is het ook mogelijk om pdf-bestanden, documenten, spreadsheets en presentaties te versturen met een bestandsgrootte tot 100 MB.

Wilt u ook aan de app worden toegevoegd? Stuur dan even een berichtje naar Hilco: 06-46751896.

Over BSC

De levensmiddelenindustrie in Noord-Nederland zit in de lift. Het aantal vacatures stijgt. Goede berichten! Maar vanuit het onderwijs zijn de prognoses minder goed. Het aantal mbo’ers daalt de komende jaren flink. Een groep die de voedingsmiddelensector hard nodig heeft. In Bakery Sweets Center trekken onderwijs, overheid en bedrijfsleven samen op. Om zo studenten enthousiast te houden voor ons vak. En de sector verder te versterken.

Kun jij je hierin ook vinden? Wil je Bakery Sweets Center steunen en deelnemen in de community? Dat kan! Check www.bakerysweetscenter.nl/partners.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn