13 november 2020

Algemene ledenvergadering BSC online: 10 december

Al twee keer is de algemene ledenvergadering wegens de bekende omstandigheden uitgesteld. Daarom is besloten een ‘korte editie’ te laten plaatsvinden op 10 december. Op een digitale manier. Belangrijk onderdeel van de online bijeenkomst is het aanstellen van het bestuur van de reeds opgerichte bedrijvenvereniging Bakery Sweets Center.

De huidige bestuursleden zijn Roland van Dam (Borgesius) en Bouwe de Vries (Nielsen Massey). Er is ruimte voor meer bestuursleden. Aanmelden voor een positie kan bij Hilco Wagenaar, h.wagenaar@steensma.com en Koos Oosterhaven, koos.oosterhaven@hvhl.nl. Tijdens de vergadering wordt gestemd over het toetreden van de leden.

Tweede punt op de agenda is de presentatie van de begroting en het jaarplan 2021. De diverse werkgroepen leveren hiervoor hun bijdrage aan. Welke ambities zijn er bij de werkgroepen Onderzoek & Innovatie, Communicatie, Onderwijs, Funding en Gebouw?

De duur van de meeting is circa 1 uur. Alleen partners van Bakery Sweets Center zijn welkom om deze bijeenkomst bij te wonen. Een officiƫle uitnodiging volgt via de mail.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn