26 september 2022

Kenniscafé VIAFIA – thema: goed werkgeverschap

Goed werkgeverschap

Het imago van jouw organisatie is belangrijker dan ooit voor de werving van goede medewerkers. Goed werkgeverschap is hét wapen tegen personeelstekort. Het zorgt voor een hogere betrokkenheid, minder stress én meer werkgeluk onder huidige medewerkers. Maar dat niet alleen. Je bent ook nog eens in staat om jezelf ermee te positioneren als aantrekkelijke werkgever voor potentiële nieuwe medewerkers. En juist dat maakt het werven van nieuw personeel in deze markt net even makkelijker. Maar wat houdt goed werkgeverschap precies in? Waar begin je? En hoe zorg je ervoor dat je jouw organisatie als onweerstaanbare werkgever positioneert in de arbeidsmarkt?

Aan het woord

Sprekers Eleni Wirahadiraksa en Chris Wentink zijn beide People Partners van de Fulfilment Centers in Nederland van de online supermarkt Picnic. In een aansprekende case schetsen zij hoe het relatief jonge bedrijf zich positioneert als aantrekkelijke werkgever, en hoe het zijn medewerkers weet te motiveren en te behouden.

Andere sprekers zijn van het bureau BySpeld Jeroen van der Burgt en Gina Tromp. Zij pleiten voor een onderscheidende wervingsstrategie bij het benaderen van nieuw talent en mogelijke medewerkers. Social media speelt hierbij een belangrijke rol. Weet de latent zoekende te verleiden en richt je niet alleen tot de actief zoekende, is hun devies.

Het Kenniscafé VIA FIA wordt geleid door presentator Hilco Wagenaar, communicatie- en eventmanager bij Royal Steensma.

Locatie: Food Innovation Academy, Vlaardingen
Tijd: Maandag 26 september, 16:00-17:00 uur (inloop vanaf 15:45 uur)

Na het Kenniscafé is er de netwerkborrel tot 18.00 u.

Aanmelden vooraf is gewenst, stuur een mailtje naar info@fiamail.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn