20 april 2022

FutureMakers Groningen

Na een succesvolle pilot in Leeuwarden afgelopen najaar vervolgt het matchmaking event FutureMakers zijn route, met Groningen als eerstvolgende bestemming. Op 20 april kunnen bedrijven, studenten en zij-instromers elkaar ontmoeten in de sfeervolle voormalige fabriekshallen van de Puddingfabriek.

Het leuke aan dit concept is dat werkgevers en werkzoekenden op een laagdrempelige manier, echt met elkaar in gesprek kunnen gaan. Dit matchmaking event is geen klassieke banenmarkt met stands, balies en promomateriaal. Bezoekers worden op energieke wijze en in hun ‘eigen taal’ beziggehouden met ijsbrekers en spelactiviteiten. Al bij de aanmelding geven de deelnemers aan wat voor stage-of werkplek ze zoeken of te bieden hebben, zodat er op de dag zelf geen tijd verloren gaat en snel geacteerd kan worden. ‘Boter bij de vis!’, al is dit geen bakkerij uitdrukking.

Bedrijven uit Groningen én Drenthe zijn van harte uitgenodigd om te komen en te laten zien welke banen, stages, werkleerplekken of onderzoeksopdrachten zij te bieden hebben. Ben je op zoek naar nieuwe mensen en krijg je openstaande vacatures slechts met moeite ingevuld, dan is dit jouw kans. Kom naar Groningen en ontmoet jouw toekomstige verkoopmedewerkers, voedingstechnologen, operators of bakkers. Kijk voor meer informatie of om je bedrijf aan te melden op: www.futuremakers.nu

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn