12 oktober 2022

FUTUREMAKERS 3e editie

De derde editie van FUTUREMAKERS vindt weer plaats in Leeuwarden! Op 12 oktober biedt poppodium Neushoorn het podium aan ons Meet&Match festijn voor werkgevers, studenten en werkzoekenden. Stages, traineeships, banen… kom langs en hoor zelf wat bedrijven jou te bieden hebben.

De pilot in 2021 in Sophia’s in Leeuwarden is heel enthousiast ontvangen. Stichting Bakkracht heeft de nobele taak op zich genomen om FUTUREMAKERS landelijk uit te rollen. In juni vond het tweede event plaats in de Food Innovation Academy in Vlaardingen.

Food, maak en proces

In Leeuwarden zijn Mobiliteitsnetwerk Noord-Nederland, Nederlands Bakkerij Centrum, en Sociaal Fonds Bakkerijbedrijf aangesloten. Verwacht een mooie mix van food-, maak- en procesindustrie. Als het gaat om food, is Bakery Sweets Center uiteraard van de partij. We nodigen al onze partners uit om deel te nemen aan dit event waarbij we ons neerzetten als ambassadeurs van de sector. Naast de scholen die zich aan BSC liëren, is ook Fryslân werkt! aanwezig om werkzoekenden te helpen aan een zij-instroomtraject. Jongerennetwerk Claim Your Future helpt ons er weer een bruisend event van te maken.

Bereid je alvast voor

Heb je een mooie vacature, stageplek of zet jij de deuren op een andere manier open voor studenten en/of werkzoekenden? Bereid dan alvast een pitch voor!

Partners ontvangen tzt een uitnodiging vanuit de organisatie. Neem voor meer informatie contact op met Sandra Pluim, s.pluim@nbc.nl of Hilco Wagenaar, info@bakerysweetscenter.nl.

Of kijk op de website www.futuremakers.nu

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn