13 september 2022

Demonstraties oliebollen bakken in Breda

EverBake organiseert op 12 en 13 september frituurdemonstraties in de proefbakkerij bij het hoofdkantoor in Breda. Aan bod komen onder andere slimmer frituren, de frituurlijn en tips voor het beslag voor oliebollen en andere producten.

“In september gaan veel ondernemers zich oriënteren op het frituurseizoen dat bij velen in december losbarst”, vertelt Peter Eversdijk van EverBake. “Daarom organiseren wij op 12 en 13 september frituurdemonstraties op ons hoofdkantoor in de proefbakkerij te Breda.”

Frituren

Volgens Eversdijk is dit het evenement voor iedereen die gaat frituren. “Het geeft een goede kijk op wat voor soort CREARE frituurlijn er nodig is en in welke capaciteit. Ook het automatiseren van de lijn komt aan bod. Wat zijn de voordelen van de verschillende extra opties zoals het automatisch bijvullen van de olie of een bredere CREARE. De ondernemer kan na deze demonstratie een goede afweging maken wat hij nodig heeft. Maar met goede apparatuur alleen red je het niet.”

Beslag

Royal Steensma is aanwezig en geeft allerlei tips voor het maken van een goed beslag kunt maken voor oliebollen. Daarnaast krijgt de bezoeker ook inzicht in welke producten je nog meer kunt frituren, de winstgevendheid en wat de mogelijkheden zijn voor het leasen van de apparatuur.

Meer informatie over deze demonstraties is te vinden op de website van EverBake.  Belangstellenden kunnen zich hier ook inschrijven. 

EverBake

De EverBake Group produceert spraymachines (ZELA) en frituurlijnen (CREARE) en is erkend importeur van Heuft-ovens en iceCool-koel-, en vriescellen en (rem)rijskasten. Daarnaast produceert het bedrijf zelf bakeware, coatings, werkbanken en wagens.

Bron: EverBake/vakblad IJs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn