12 mei 2022

Brainstormsessie: Werkgevers in beeld

Banen genoeg in de bakkerij- en zoetwarensector. We merken echter dat werkgevers bij het invullen van de vacatures tegen zaken aanlopen. Bereik van de vacatures naar de doelgroep werkzoekenden is één van deze issues. Hoe bereik je als werkgever die werkzoekenden die enthousiast te krijgen is voor een baan in de bakkerij?

Het thema zij-instroom is al geruime tijd een belangrijk thema binnen Bakery Sweets Center. Onze kwartiermaker Dirk Westerhof zet zich in op dit vlak en werkt samen met BSC-partners aan een juiste invulling van het thema. Enkele deelnemers zijn Bakkerij Kamstra, De Bakkers van Verloop, Bakkerij Van der Zee en Bakkerij van Esch. Het bereiken van de doelgroep werkzoekenden doen we met de tools die voorradig zijn. Daarnaast betrekken we en informeren we belangrijke stakeholders rondom beschikbare werkzoekenden middels Fryslân Werkt!

We zijn op zoek naar nieuwe kanalen om de vacatures te kunnen invullen. Denk aan video’s, een Bakery Experience, tours, open dagen. We nodigen onze partners graag uit om mee te denken. Hoe kunnen we de kansen die er zijn binnen onze bedrijven kenbaar maken aan zowel actieve als passieve werkzoekenden? Dat doen we tijdens een gezamenlijke brainstormsessie op 12 mei.

U bent van harte welkom!

Datum: donderdag 12 mei om 13:30 – 15:00 uur

Locatie: Grand Café Z, Zaailand 106, Leeuwarden (W.A. van Buren suite, 1e etage).

Partners van Bakery Sweets Center melden zich hier aan

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn