Opleiding 24 februari 2021

23 maart: webinar over WVLO-pilot bij Yellow Chips Emmeloord

WVLO staat voor wendbaar vakmanschap in lerende organisaties. In 2020 liep er bij het Emmeloorder bedrijf Yellow Chips een WVLO-pilot om medewerkers te ontwikkelen tot wendbaar vakman. Hoe kijken de betrokken partijen terug op dit project? Dat vertellen Peter Assendorp (Yellow Chips, Bertus Faber (Mbo Life Sciences) graag tijdens een webinar op dinsdag 23 maart. Het webinar vindt plaats via Microsoft Teams, van 13:30 tot 14:15 uur.

Twee functies voor teamleiders

Yellow Chips is een producent van aardappel- en groentechips uit Emmeloord. In de pilot waren de teamleiders ‘eigenaar’ en ‘drager’. Zij namen het voortouw om hun medewerkers te ontwikkelen tot wendbaar vakman. De teamleiders werden gecoacht in hun rol en lieten hun teams zelfgekozen verbeterplannen opzetten. In workshops werd gewerkt aan kennisvergroting, passend bij de verbeterplannen.

TNO toont meer voorbeelden

Naast een terugblik op de pilot bij Yellow Chips, geeft Goedele Geuskens (TNO) een overzicht van welke pilots er nog meer lopen op die vlak. En hoe deze passen in het model van de lerende organisatie.

Programma:

  • Opening, Arry Verhage, Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie en projectleider WVLO.
  • Toelichting WVLO pilots in het model van de lerende organisatie, door Goedele Geuskens
  • Pilot Yellow Chips. Wat hebben we gedaan en wat heeft het opgeleverd. Door Peter Assendorp (Yellow Chips) en Bertus Faber (MBO Life Sciences).
  • Vragen

Aanmelden = gratis

Bent u zelf ook geïnteresseerd in de toepassing van wendbaar vakmanschap? Dan biedt dit webinar een goede introductie. Aanmelden kan (tot 18 maart) bij Arry Verhage, a.verhage@sol-online.nl. U krijgt dan de toegangslink toegestuurd.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn